Comite van aanbeveling

Jan van Gemert

Jan van Gemert
oprichter en commissaris GEMCO Industries

Allen zijn we begaan met hetgeen de mensen die kanker hebben of hadden meemaken. We zijn diep onder de indruk van hun doorzettingsvermogen en levenskracht om de ziekte te bestrijden. Het alpe d'Huzes initiatief is een mooie bijdrage aan het KWF en vooral een formidale ondersteuning voor Max en anderen. Graag wil ik iedereen aanmoedigen hieraan zijn persoonlijke bijdrage te leveren.

Hans van Breukelen

Hans van Breukelen
Oud-keeper PSV en Nederlands elftal, directeur HvB Management

Opgeven is geen optie, dat is het thema van de deelnemers van de Alpe D’HuZes. Ik heb veel respect voor Max: ook hij geeft niet op en blijft knokken. Ik steun Max en team GEMCO om hun doorzettingsvermogen en inzet voor het goede doel. Eén van mijn motto’s is: mensen kun je inspireren en stimuleren; motivatie komt van de mensen zelf. Aan motivatie is bij de team GEMCO-leden zeker geen gebrek!

Kooistra_Pullman

Ronald T. Kooistra
General Manager van Pullman Eindhoven Cocagne

Kanker is topsport. Elke keer als ik stilsta bij deze ziekte, kan ik alleen maar diep onder de indruk zijn van het doorzettingsvermogen, de strijdlust en kracht die dagelijks geleverd wordt om de ziekte te bestrijden. Bewonderingswaardig is dan ook een initiatief als Alpe d'Huzes waarbij letterlijk topsport wordt bedreven in de strijd tegen kanker. Graag wil ik dan ook een ieder aansporen een bijdrage te leveren aan dit geweldige initiatief.
Aad de Mos
Oud-coach Ajax, Werder Bremen, Anderlecht, Al-Hilal en Vitesse

Door mijn voetbalervaringen weet ik dat doorzettingsvermogen en wilskracht heel belangrijk zijn. Doorzettingsvermogen en wilskracht kunnen velen verder helpen, ook op andere gebieden dan sport. Ik heb het met Max vaak gehad over onze uitdagingen en de Alpe D’HuZes hoort hier zeker bij. Ik steun team GEMCO en hoop dat velen hun steun betuigen aan deze sportieve uitdaging.Peter Kapitein
Ambassadeur Alpe D'HuZes

Als Max je vraagt voor zijn Comite van Aanbeveling kan je alleen maar direct toezeggen. Opgeven is geen optie en als iemand dat op een schitterende manier laat zien is het Max wel. Wat echter het mooist is om te horen en zien is zijn niet aflatende positieve instelling. Hij gaat voor een goed, gelukkig en gezond leven en wil niets liever dan dit delen met anderen. Natuurlijk steun ik dat.Frank du Mosch
Radio- en televisiepresentator, voormalig presentator/ verslaggever Jeugdjournaal, NOS Journaal, Netwerk

Als je zelf ook maar één keer in de buurt van de Alpe d’Huez bent geweest, weet je wat voor ongelooflijke prestatie straks die 4000 kanjers gaan leveren. Dat geldt zeker ook voor Max. Voor NCRV's Altijd Wat (vrijdagavond, Nederland 2) hebben we hem een dag gevolgd. Ik ben onder de indruk van zijn ongelooflijke optimisme, zijn levenslust, en zijn vermogen om om te gaan met een tumor die zich in zijn hoofd heeft genesteld. Van harte ondersteun ik team GEMCO.

team GEMCO

team GEMCO

Aantal teamleden 7

Huidig totaal bedrag
€ 
39.775,50

Streefbedrag
€ 30.000,-

133 % voltooid

Toezeggingen
€ 477,50Sponsor van de maand
Cognito Concepts
Sponsor van de week
Cognito Concepts

meer sponsors >