Marlies

Leeftijd: 40

Woonplaats: Arnhem

Motto: WAAROM MOEILIJK DOEN ALS HET SAMEN KAN!!

images/video.png images/steunmij.png
Biken door wind en weer

Geplaatst op maandag 23 januari 2012 door Marlies

Gisteren toch maar besloten om wederom samen met Bart te gaan fietsen. Ik had Bart gevraagd om deze keer een iets kortere route te biken ivm last van mijn rug. Volgens de fysio ben ik al te zwaar en fanatiek aan het trainen, that's me, zullen we maar zeggen haha.
Maar eigenwijs ik ben, ik wilde maar een klein gedeelte verharde paden en de rest bospaden, want dat wilde ik ook wel eens trainen. En het mezelf niet te gemakkelijk maken.
Dus uiteindelijk werd het geen korter rondje en alleen maar zwaarder dan vorige week, want we hadden het weer niet mee en door alle regen van de week was het erg modderig. Maar dat was wat ik wilde......

Na 2:09 min en zo'n kleine 40 km gefietst te hebben en alle regen en modder weerstaan te hebben waren we weer thuis. Een lekker heet bad genomen en mijn spieren waren weer helemaal lekker soepel.
lees meer »
Biken omgeving Arnhem

Geplaatst op zondag 15 januari 2012 door Marlies

Na vele weken binnen trainen en een paar keer op mijn leenfiets buiten gefietst te hebben werd het wel eens tijd om dan eindelijk eens op mijn nieuwe bike een flink stuk buiten te gaan raggen om mijn fiets een beetje te leren kennen en om ook zo het schakelen steeds beter onder controle te krijgen.

Gisteren, zaterdag 14 januari was het dan zo ver.
Samen met Bart vanuit huis vertrokken naar het Sonsbeekpark, vanuit hier richting Veluwezoom en via het Rozendaalseveld richting huis.

Ik kan jullie vertellen het was super, ook natuurlijk omdat het mooi weer was, alleen jammer dat de hei nog niet in bloei staat, maar dat zien we later in het seizoen wel weer. Wat ook het leuke van biken is dat je op zoveel mooie plekjes komt waar je normaal gezien niet komt of gewoon voorbij rijd met de auto. Dus ja, ik kan wel zeggen dat ik het biken erg leuk vind.

Mochten jullie het leuk vinden om te zien welke route ik met Bart nu precies heb gefietst, kijk dan even op Bart zijn Facebook pagina, daar staat onze hele route.

In totaal hebben wij 38,43 km gefietst met een gemiddelde snelheid van 18,2 km/h en dit in 2 uurtje tijd.

lees meer »
Half rondje Eindhoven

Geplaatst op zondag 18 december 2011 door Marlies

Na veel op en neer te hebben gemaild van de week hadden we toch maar zaterdagochtend (17-12-2011) besloten om niet de rode Gulberg route in Nuenen te fietsen maar een half rondje Eindhoven. Het had zoveel geregend van de week dat Nicole en ik bang waren dat we deze route niet zouden redden met al die modder.

Vertrek 13.15 uur bij Karpendonkse plassen.
Nadat ik eindelijk, na veel gestuntel mijn fiets van de drager af had konden we vertrekken. Marius op zijn dooie akkertje voorop en Nicole en ik erachteraan. Toch konden we Marius redelijk goed bijhouden en ging het allemaal vrij voorspoedig. Marius heeft dan wel niet voluit kunnen fietsen, maarja wat wil je met 2 dames die nog geen ervaring hebben met schakelen en fietsen haha. Het is maar goed dat we niet in de bossen fietste, dan hadden Nicole en ik het helemaal zwaar gehad en waarschijnlijk waren we ook wel een keer gevallen door fout schakelen of dat we gewoon waren weg geslipt. Maar over een paar weken fietsen wij gewoon alle routes mee en hoeven de mannen niet meer op ons te wachten. Dit is tenminste mijn doelstelling!!
Na iets meer dan anderhalf uur gefietst waren we weer terug bij de auto en hadden we 29 km gefietst.

Volgende keer een heel rondje Eindhoven of zelfs door de bossen, maar dan hopelijk met het hele team.


lees meer »


Sponsor van de maand
Cognito Concepts
Sponsor van de week
Cognito Concepts

meer sponsors >