Vorige Volgende

Team MAX - eerste meeting

Geplaatst op zondag 9 december 2012 door Team Gemco

De eerste bijeenkomst van Team MAX is achter de rug. Op naar AD6 2013.

Zondag 9 december om 9 uur kwam het team MAX voor het eerst bij elkaar. Alleen Casper - die nacht ervoor terug uit Sjanghai - kon niet aanwezig zijn. 

Teamcaptain Marius vertelde over zijn ervaringen met de twee voorgaande edities. Het hoofddoel was en is geld voor het KWF voor het onderzoek naar kanker. Binnen een decennium  moet kanker een chronische ziekte worden. In twee eerdere edities werd door het team voor ruim 104.000 euro bij elkaar gefietst. Hoofdsponsor GEMCO zorgde voor een fikse sponsorbijdrage en de deelnemers - met name MAX - zorgde voor veel extra sponsors en donateurs en organiseerde veel acties. 

Dit jaar starten we zonder hoofdsponsors, maar we proberen samen een leuk bedrag bij elkaar te sprokkelen. We hopen (wederom) op de steun van iedereen.

Dit jaar heeft het team een hoog testeron gehalte; alleen mannen verschijnen aan de start. Albie is als enige een actieve deelnemer van 2012. Onze teamcaptain Marius was er vorig jaar ook bij maar fiets dit keer niet mee; hij is actief als vrijwilliger voor de AD6 en ondersteunt hiernaast als captain ons team. Wel zal hij in 2013 de laatste rit met het team meefietsen op de fiets van Max en in het tenue van Max.

Marius had een zak met wielerkleding van MAX bij zich. Deze werd - volgens de instructies van Max - eerlijk verdeeld.

Team MAX

Staand van links naar rechts; Eric Schauwaert,  Marius de Groot,  Warner ten Kate, Peer van Beurden. Zittend; Albie van Buel en Wijtze de Groot. Inzet; Casper ten Kate.

Reactie plaatsen
Naam
E-mail
Bericht
Reacties worden geladen...


Sponsor van de maand
Cognito Concepts
Sponsor van de week
Cognito Concepts

meer sponsors >