Team & Blogs

Team GEMCO bestaat uit 7 deelnemers en een grote groep begeleiders.


Team GEMCO
Sponsor ons team!
Stand € 64.260,-

lees meer op ons blog >


Samen strijden we voor een goed doel!


Als ervaringsdeskundige in het omgaan met kanker en het aangaan van de strijd met mijn hersentumor moet het voor mij geen uitdaging meer zijn om de Alpe d'Huez te beklimmen voor het KWF, maar een MUST!

Kankerpatiënt zijn is geen keuze. Ik kies ervoor om een prestatie te leveren voor een evenement waarvan de opbrengsten voor 100% ten goede komen aan de onderzoeken naar deze ziekte. Door de inspanningen van onder andere teamGEMCO kan er nog meer onderzoek verricht worden. Hopelijk worden meer mensen aangespoord om hun steentje bij te dragen.

De ziekte kanker stond heel lang ver van mij af. In 2003 werd bij een goede vriend kanker vastgesteld en binnen een hele korte tijd takelde hij af en overleed. Sindsdien is kanker dichterbij gekomen;
er zijn diverse mensen in mijn omgeving met deze ziekte in strijd verwikkeld geraakt, helaas soms met slechte afloop. Door middel van deelname aan dit evenement wil ik tot het uiterste gaan om mijn bijdrage te leveren aan onderzoek waarmee hopelijk een hoop leed voorkomen kan worden.
Robert van den Eertwegh
Gemco International
Stand € ,-

lees meer op mijn blog >

steun Robert met een donatie voor de strijd tegen kanker >

Time to change! In 2008 is een dierbaar familielid van me overleden aan een hartinfarct. Ik ben een aantal kilootjes te zwaar en heb een verhoogd risico dat mij hetzelfde overkomt, zeker op langere termijn. Het moment is aangebroken iets te veranderen. Time to change. Het kan zomaar gebeuren dat jij of een dierbare een ernstige aandoening of ziekte krijgt, waarbij je hoopt dat genezing mogelijk is. Door onze inzet voor de Alpe d'HuZes hoop ik dat we een financiële bijdrage kunnen leveren aan de ontwikkelingen van middelen om de ziekte kanker te bestrijden. Ook voor de ziekte kanker geldt: It’s Time to change.

Mijn motivatie om mee te doen aan de Alpe d’HuZes is dat ik enerzijds een fanatieke fietser ben en anderzijds een bijdrage kan leveren aan een goed doel. Een aantal familieleden heeft met kanker te maken gehad of heeft dat nu nog. Mijn vader is overleden en ik kan op deze manier wat doen voor de mensen die het NU nog kunnen gebruiken.

Door geld in te zamelen voor het KWF kunnen we een stap zetten in de strijd tegen kanker en zorgen voor een beter leven voor hen die te maken krijgen met deze ziekte. Daarom is voor mij opgeven geen optie.
Wim van de Mortel
Gemco International
Stand € ,-

lees meer op mijn blog >

steun Wim met een donatie voor de strijd tegen kanker >

Ik doe mee omdat ik op deze sportieve en uitdagende manier mijn steentje bij kan dragen aan een zeer belangrijk fonds. Doorslaggevend was hierbij Helma's situatie en die van de zoon van Nicole. Ik heb daarom besloten om deze uitdaging met teamGEMCO aan te gaan en niet met andere mogelijke teams. Verder vind ik teambuilding een belangrijke motivatie. Daarbij word ik volgend jaar 45 jaar en wil ik weten wat mijn lichaam aan kan en of ik het juiste karakter en uithoudingsvermogen heb om deze prestatie te leveren.
team GEMCO: Van links naar rechts: Robert, Martijn, Marius, Anton, Wim en Shaun. Zittend: Max.

team GEMCO

Aantal teamleden 7

Huidig totaal bedrag
€ 64.260,-

Streefbedrag
€ 50.000,-

129% voltooid

Donaties
€ 23.235,-

Veiling
€ 7.187,-

Sponsoring
€ 33.840,-

Kijk op de donatiepagina of doneer direct op
rekeningnr. 44.34.99.799
tnv team GEMCOSponsor van de maand
Perrée & Partners
Sponsor van de week
Quivest BV

meer sponsors >